9 redenen waarom de herfst het leukste seizoen is

Fall is coming! Ben jij klaar voor de herfst? Hoe moeilijk het ook is om afscheid te nemen van het heerlijke zomerweer, de herfst heeft toch iets magisch dat andere seizoenen niet hebben. Wij geven je 9 redenen waarom de herfst het leukste seizoen is!

herfst seizoen leuk

Waarom de herfst een geweldig seizoen is

De herfst is zowel binnen als buiten een geweldig jaargetijde. Geen enkel seizoen heeft zo’n charme als herfst. De huispakken, grote mokken en comfy truien worden uit de kast gehaald. Het is weer tijd voor dekentjes en fluffy sokken. Al hebben we deze zomer niet echt kunnen genieten van een normale zomer. Het is toch jammer dat we afscheid moeten nemen. Maar we krijgen er wat moois voor terug! Als er één seizoen is dat bruist van kleur en leven, is het de herfst. We verlaten de zomer en laten het mooie weer achter ons.

9 redenen waarom de herfst één van de mooiste en leukste seizoenen is!

1: Een boswandeling maken! Er is geen fijner moment om de natuur in te gaan, dan in de herfst.

2: Tijd voor geurkaarsen en comfy sets!

3: Is het een keer slecht weer? Niemand die de hele tijd verwacht dat je ‘leuke dingen’ gaat doen! Lekker de hele dag series kijken en wegduiken in de berg kussens op je bank.

4: Hou jij van foto’s maken? Dan is de herfst misschien wel het mooiste seizoen van het jaar. Het licht is vaak warm van kleur, de kleuren van de natuur zijn prachtig. Tijd om naar buiten te gaan!

5: Geen summerbody stress meer! Je hoeft je niet meer druk te maken over hoe je eruit ziet in bikini.

6: De hele dag in bed blijven zonder schuldgevoel. Tijd voor film- of seriemarathons!

7: Tijd voor warme chocolade melk. Wel met slagroom en marshmallows natuurlijk! Pimp je chocolademelk gerust met een scheut Baileys. Alles mag!

8: Herfst is ook dé tijd van het jaar om vaak binnen te zijn, jezelf even terugtrekken van de buitenwereld. De tijd is aangebroken om geoorloofd onder een dekentje met een grote kop warme chocolademelk een heerlijk boek te lezen .

9: Omdat je nu eindelijk je nieuwe outfit aan kunt trekken! De winkels hangen alweer bomvol met kleding uit de nieuwe collectie. Bij een nieuw seizoen horen gewoon nieuwe kleren. Dus lekker online shoppen!  

De herfst is volgens velen ook het mooiste seizoen van het jaar. Kortom, genoeg leuke dingen om te doen in de herfst!  Zoek jij nog een lekker huispak voor de koude winterdagen? Neem snel een kijkje in de webshop en shop jouw comfy huispak voor de herfst! Zo ben jij helemaal klaar voor de herfst!


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post