Achteraf Betalen - Betaal achteraf met Klarna!

Wist je dat dat je bij ons ook achteraf kan betalen via Klarna! Eerst jou bestelling in huis en daarna pas betalen!

Voor klanten binnen Nederland is het mogelijk om tot een bestelbedrag van € 250,- achteraf te betalen via Klarna Factuur. Als u kiest voor achteraf betalen met Klarna Factuur ontvangt u eerst uw bestelling in huis en heeft u 14 dagen de tijd om deze te betalen.

Onze betaalpartner Klarna zal u per e-mail de factuur toesturen. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Uw bestelling mag maximaal een waarde hebben van € 250,- en om achteraf te kunnen betalen met Klarna Factuur, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Het verzend- en factuuradres moet hetzelfde zijn en kan in dit geval geen PakjeGemak afhaallocatie van PostNL zijn. Door voor deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna

Stapsgewijs betalen met Klarna: 

- Kies tijdens het bestelproces voor achteraf betalen met Klarna.

- Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt binnen enkele seconden een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood, dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethode aan.

- Bij acceptatie wordt uw bestelling op werkdagen, binnen 2 dagen verzonden en u ontvangt van Klarna uw factuur per e-mail. Indien u binnen 5 dagen na ontvangst van uw bestelling geen factuur heeft ontvangen, verzoeken wij u contact op te nemen met ons of met de klantenservice van Klarna (020 - 8082852).

- Voorkom aanmaningskosten door uw factuur binnen 14 dagen aan Klarna te betalen zoals aangegeven.

- Kortom: eerst zien, dan pas betalen. Veilig en simpel.

Voor de service van achteraf betalen via Klarna Factuur, berekenen wij € 2,50 administratiekosten. Heeft u nog vragen, of komt u niet door de kredietcheck? Neem dan contact op met de klantenservice van Klarna (020 - 8082852). Klarna behoudt zich het recht voor om in incidentele gevallen betaling via Klarna Factuur naderhand af te keuren. Mocht dit onverhoopt het geval zijn, dan zal u daar per e-mail over worden ingelicht. Desgewenst kunt u contact opnemen met Klarna voor een opgave van de redenen voor de weigering.

Kan ik achteraf betalen met Klarna?

Klarna voert voor Comfysets het proces van achteraf betalen uit. Dit betekent dat je de rekening per e-mail toegestuurd krijgt die je binnen 14 dagen dient te betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen op factuur voert Klarna een gegevenscontrole uit. Je moet minimaal 18 jaar zijn om een bestelling met Klarna te mogen plaatsen. Het is mogelijk dat Klarna je verzoek niet goedkeurt. Voor verdere uitleg hierover kun je contact opnemen met Klarna:

Telefoonnummer: 020 808 28 52

Hoe moet ik de factuur van mijn aankoop betalen?

Het is belangrijk dat je het bedrag overmaakt naar de rekening van Klarna, zoals vermeld op de factuur, en niet naar de rekening van Comfysets. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App.

Met Klarna kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met Klarna betaal je alleen voor wat je houdt. Shop de leukste dameskleding met Klarna Achteraf Betalen in onze webshop! 


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post