Bedrijfskleding Werkkleding - Kappers - Thuiswerken - Comfortabele Kleding

Ben je op zoek naar comfortabele bedrijfskleding? Ben jij werkzaam als kapper of schoonheidsspecialiste en zoek jij trendy werkkleding? Onze basic sets zijn stijlvol en comfortabel. Onze collectie is gemaakt voor vrouwen met een druk leven en die er goed uit willen zien. Een set uit onze collectie is trendy genoeg om te dragen op werk! 

Bij werkkleding is het niet alleen belangrijk dat het representatief is, maar het moet ook lekker zitten voor een comfortabele werkdag. Het is belangrijk dat alle medewerkers zich comfortabel en zelfverzekerd voelen. En een groot voordeel van onze collectie sets is dat het mooi staat bij elk figuur! Met de juiste kleding komt u als salon representatief over.

Heb jij een eigen onderneming (bijv. een hotel, kapsalon, receptie, schoenenwinkel, beauty salon, etc.) en ben je voor jouw team, organisatie of business event op zoek naar representatieve én comfortabele bedrijfskleding? 

Onze kleding is bedoeld voor o.a. kappers, visagisten, pedicure, manicure, nagelstudio's, schoonheidssalons.

  • Geschikt als werkkleding
  • Onze sets staan mooi bij elk figuur
  • Comfortabel voor thuis en op het werk!

Wij verkopen onze  populaire sets al veel aan kapsalons en ondernemers in de beauty branche. Of je nu 1 set wilt of voor het hele team. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: info@comfysets.com


U kunt de sets ook los bestellen in onze webshop: https://www.comfysets.com

  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • De sets zijn verkrijgbaar in 2 maten: S/M en L/XL (Maatwijzer 34 tot 38 Maat SM) Maat 40 tot 46 Maat L/XL
  • Vanaf 8 stuks ontvangt u 15% Korting op de bestelling
  • Om uw naamsbekendheid te vergroten kunt u deze bedrijfskleding bij ons laten borduren of bedrukken. Neem contact op: info@comfysets.com

You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post