Beste Series Netflix

Zin om een serie te bingen, maar langer bezig met het kiezen van een serie uit het eindeloze aanbod van Netflix? Wij hebben de beste series van Netflix voor je op een rij gezet! Dut zijn de 20 beste series op Netflix.

beste series

La Casa de Papel

La casa de Papel is één van de populairste series op Netflix! Ook is het de meest bekeken niet-Engelstalige serie op Netflix ooit. De serie volgt een bende dieven terwijl ze de diefstal van de eeuw organiseren en uitvoeren: het betreden van de Nationale Bank van Spanje en het stelen van miljarden euro’s. De serie is super spannend, elke aflevering zet je op het puntje van je stoel. Vanaf 3 september is het vijfde seizoen van de serie te bekijken op Netflix.

Breaking Bad

Niets lekkerder dan op het puntje van je stoel zitten tijdens een spannende serieDe serie breaking bad is één van de beste verhalen ooit. Walter White is een scheikundeleraar en krijgt te horen dat hij terminaal ziek is. Om zijn gezin niet met lege handen achter te laten gaat hij op zoek naar een manier om extra geld te verdienen. Zo onwetend als hij is, raakt hij steeds dieper verwikkeld in de onderwereld, en glijdt hij steeds verder de afgrond in. Langzaam ontpopt hij zich tot een drugsbaron, zijn alter ego Heisenberg​. Als je eenmaal begonnen bent, kun je niet stoppen met kijken.

Suits

Suits volgt Mike Ross, die per ongeluk een baan krijgt bij een van de beste advocaten van New York, Harvey Specter. Ondanks dat Mike geen diploma heeft weet hij Harvey toch over de streep te trekken met zijn fotografische geheugen en kennis. Suits is een luchtige serie met een verhaallijn die voor iedereen te volgen is.

Homeland

De serie Homeland is spannend en meeslepend. Homeland is een verslavende spannende serie. Marinier Nicolas Brody (Damian Lewis) was acht jaar lang krijgsgevangene van de terroristische organisatie. Na acht jaar wordt hij door de CIA gevonden en bevrijd. Carrie Mathison is een CIA-agent die ervan overtuigd is dat een Amerikaanse marinier (Marinier Nicolas Brody) een spion is voor Al Qaida.

The Crown

The Crown, een dramaserie op Netflix over het vroegere leven van koningin Elizabeth II en haar familie. De serie is gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen en begint ongeveer op het moment dat Elizabeth op jonge leeftijd koningin Elizabeth ll. The Crown is de duurste serie die Netflix tot nu toe gemaakt heeft.

Ozark

Nadat Marty, accountant voor een Mexicaans drugskartel, problemen krijgt met zijn gewelddadige werkgever, komt zijn hele leven op z’n kop te staan. Marty Byrde verhuist zijn gezin van Chicago naar de Ozark in Missouri, waar hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.

You

You is een verslavende psychologische thriller-serie.  De thriller serie gaat over het leven van Joe Goldberg. Als Joe Goldberg de aantrekkelijke Guinevere Beck tegen het lijf loopt, is hij meteen verliefd. Joe is volledig geobsedeerd  en laat niets aan het toeval over. Zo gebruikt hij social media om zijn crush te stalken en neemt wel heel extreme stappen om haar aandacht te trekken. Van deze spannende Netflix-serie krijg jij geen genoeg

Friends

Friends is werelds meest populaire sitcom ooit! Bijna iedereen heeft het weleens gezien of er in ieder geval van gehoord. Friends gaat over een groep van zes vrienden in New York: Rachel Green, Ross Geller, Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani en Phoebe Buffay. Geweldige acteurs, iedereen met echt een heel eigen soort humor en stuk voor stuk briljant bedachte personages.

Bodyguard

In Bodyguard volgen we David Budd, die werkzaam is als bodyguard. Hij wordt aangewezen als persoonlijke lijfwacht van minister van Binnenlandse Zaken Julian Montague (Keeley Hawes).  De serie zit vol met, plottwists, fascinerende personages  Deze Netflix serie zorgt ervoor dat je bijna niet weg kunt kijken. Het enige nadeel is dat er nog maar 1 seizoen online staat.

Lupin

Lupin draait om meesterdief Arsène Lupin. Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin, gaat Assane op pad om zijn vader te wreken.

Riverdale

Riverdale volgt het leven van Archie Andrews (KJ Apa) en zijn vrienden in de kleine stad Riverdale. In het begin van het schooljaar zijn de inwoners van Riverdale ontredderd door de dood van de populaire Jason Blossom. Achter het perfecte plaatje waar het stadje prat op gaat, gaan een aantal duistere geheimen schuil.

The Blacklist

The Blacklist is een super spannende serie over Raymond Reddington. Als hij zich op een dag vrijwillig overgeeft aan de FBI staan alle lichten meteen op rood. In ruil voor zijn vrijheid belooft hij de FBI een lijst van criminelen die extreem gevaarlijk zijn dat de FBI hen niet eens op de radar heeft: The Blacklist. Samen met de FBI probeert hij de grootste criminelen van de wereld achter tralies te zetten.

The Queen’s Gambit

De Netflix-hit 'The Queen's Gambit' heeft alle records verbroken. Beth Harmon groeit op in een weeshuis, waar de conciërge van het weeshuis haar leert schaken. Al gauw groeit ze uit tot één van de beste. Naast het succes strijdt Beth tegen psychische problemen en een drank- en drugsverslaving.

Modern Family

Modern Family draait rond drie gezinnen die samen één grote familie vormen. excentrieke familie, waar sarcasme en droge humor de boventoon voeren.

Orange is the New Black

Orange is the New Black (OITNB) gaat over een vrouwengevangenis in Litchfield​, New York. Piper Chapman moet de gevangenis in voor een misdaad die ze tien jaar eerder begaan.

Stranger Things

In het eerste seizoen van Stranger Things krijgt het stadje Hawkins te maken met een vreemde verdwijning van een jongen genaamd Will Byers. Zijn moeder Joyce Byers en zijn vrienden Mike, Lucas en Dustin geloven niet dat hij van huis is weggelopen en doen er alles aan om hem terug te vinden. Het verhaal is erg spannend en de duistere sfeer zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel blijft zitten.

Atypical

De serie Atypical gaat over de autistische Sam die een meisje leuk vindt. In de serie zien we hoe hij zichzelf door het leven baant met hulp van zijn zus Casey, zijn ouders Doug en Elsa, goede vriend Zahi . Zeker als hij op een dag een belangrijke beslissing neemt: hij wil beginnen daten.

Prison Break

De serie speelt zich af in een gevangenis. Lincoln Burrows zit in de gevangenis voor de moord op de broer van de vice-president van de Verenigde Staten. Lincoln wacht daar zijn executie af. Zijn broer Michael gelooft echter dat zijn broer het niet heeft gedaan. Michael laat zich vrijwillig opsluiten in de gevangenis om zijn broer te helpen ontsnappen. 

House of Cards

House of Cards is een hele spannende, politieke dramaserie. De serie gaat over een politicus en zijn vrouw, beide zeer ambitieus, ze gaan letterlijk over lijken...


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post