Cycle Set - Biker Shorts - Two Piece Comfy Pakken

Wij zijn mega fan van de matching two-piece sets. Naast super cute, zijn ze ook nog heerlijk voor de hele warme dagen.De Cycle Set, de trend van dit seizoen! Dit jaar is de Cycle Set onmisbaar in jouw garderobe!

Wil jij een trendy maar comfortabele outfit? Dan is de Cycle Set het antwoord! En je kunt beiden items ook leuk combineren met jouw favoriete kleding zodat je veel leuke combinaties kunt maken. Je kan een biker short combineren met verschillende items, een oversized t-shirt, een leren jas, leuke sneakers, en je bent klaar om te gaan. Ook verkopen wij de Oversized Cycle Sets. Deze set bestaat uit een biker short met oversized t-shirt.  Wij verkopen de Biker Sets in verschillende kleuren! Na een drukke dag op het werk, school of ergens anders zal een huispak van ons je helpen om heerlijk tot rust te komen en te ontspannen. Als je dan ook nog zin krijgt om even op stap te gaan, is dat geen probleem! Dit two piece setje is one size en is door te dragen tot een maat 40.

 

De Biker short of Cycle shorts kun je eindeloos combineren. Creëer een classy look met een zwarte biker short en blazer of leren jas of ga je juist voor een sportieve of comfy look? Veel influencers en bloggers hebben deze trend opgepakt. Maar hoe combineer jij een biker short?

Comfy Outift

De biker sets zijn ook heerlijk voor thuis of een luie zondag. Huispakken zijn enorm populair en dit jaar zien we ook dat de comfy setjes steeds meer on trend zijn en ook buiten gedragen kunnen worden. Zo blijf je heerlijk binnen in jouw favoriete cycle set maar ben je ook fashionable genoeg om onverwachts de deur uit te gaan!

  

Bestaat jouw vrije tijd outfit' voornamelijk uit een trainingsbroek en foute trui of pyjama? Er is niks lekkerder dan comfortabele kleding maar met onze leuke collectie comfy pakken zie je er nog trendy uit! Zo kun je deze leuke comfy cycle set ook buiten de deur dragen! Wij verkopen de leukste comfy pakken en setjes voor alle seizoenen! 

Onze bijpassende sets zijn er in verschillende modellen en kleuren. Deze leuke set geeft je een vrouwelijke look en benadrukt je pluspunten! Zoek jij nog een leuke comfy set voor in de zomer? Weet jij even niet wat je moet aantrekken? Dan is dit setje de perfecte oplossing! Combineer deze 2 piece outfit bijvoorbeeld met leuke accessoires en je bent good to go!

In onze webshop shop je de leukste two-piece setjes en comfy pakken voor alle seizoenen! In de zomer kies je voor onze combi setjes met cropped top en in de winter voor een mooie knitted set!  


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post