Blanket Hoodie - Deken Met Mouwen

Musthave Alert:  Hoodie Blanket! Een deken en trui in één!

Deze warme deken met mouwen trek jij nooit meer uit! Het enige wat jij wil is deze oversized hoodie aan trekken, capuchon op en neerploffen op de bank. Ben je op zoek naar een comfortabele outfit voor thuis? Dan is een Hoodie Blanket precies wat je zoekt! Deze superzachte lange trui zorgt voor maximaal comfort. Is het niet lekker om thuis te komen en lekker relaxed op de bank te kruipen? Deze zachte hoodie blanket draag jij elke dag!

hoodie blanket roze

Hoodie Blanket - Is het een deken of een trui? 

Heb jij het snel koud of draag jij graag comfortabele kleding? Dan is deze extra lange, oversized hoodie de oplossing voor jou! Dit is de meest comfortabele outfit voor thuis. Zeker in de winter, wanneer je comfort en warmte wilt.  Hou jij ook zo van een lazy Sunday of een Netflix avondje op de bank? Leuk om te geven, maar ook om te krijgen.

- Oversized trui
- Extra warm
- Deken en trui in één
- Mouwen
- One size fits all
- Leuke verpakking ( klaar om cadeau te geven )
- Het perfecte cadeau!

Oversized Hoodie Blanket

De oversized hoodie valt als een heerlijk warme deken om je heen. De hoodie blanket is eigenlijk een warme deken met mouwen. De hoodie blanket is voorzien van een capuchon en steekzakken. De lange trui zakt niet af en is mega comfortabel! Draag deze hoodie blanket lekker op een vrije dag of een avondje bankhangen. De super zachte lange trui is heerlijk om in weg te kruipen! De ideale outfit om aan te trekken na een dagje hard werken of wanneer je een dagje relaxen op de planning hebt staan.

hoodie blanket nederland

De Hoodie Blanket is ook leuk om cadeau te geven! Zoek jij nog een leuk cadeau voor een verjaardag of de feestdagen? Met de hoodie blanket maak jij zeker indruk! Onze blanket hoodies zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze, bruin en donkerblauw. Thuis chillen is natuurlijk tien keer beter in een comfy outfit. In onze webshop shop je de mooiste loungewear kleding en warme truien voor dames.Betaal achteraf met Klarna!  


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post