Bruin combineren met welke kleur? - Dames Kleding

De kleur bruin is de laatste jaren erg populair geworden. En bruine kleding is tijdloos en makkelijk te combineren. De kleur camel is elk jaar te zien op de catwalk en ook elk jaar een grote trend. Daarom is dit jaar bruin (camel) de basiskleur van jouw garderobe. Camel is een echte trendkleur die in geen enkele kledingkast mag ontbreken! Welke kleur bruin draag jij het meest? Camel, roest of congac? De kleur bruin is niet meer weg te denken uit het modebeeld en dat is niet zonder reden. 

Bruine kleding combineren?

Onze favoriete combinatie is zijn de kleuren bruin en blauw. Bruin en blauw halen het beste in elkaar naar boven! Ook mooi in combinatie met beige. Eigenlijk kun je bruine kleding met alles combineren. Het mooiste is wel om 1 kleur te gebruiken met bruin. Ook zien we steeds meer accessores in de kleur bruin. Cognac-kleurige schoenen en handtassen combineer je met bijna elke kleur. 

Camel Kleding  Sets

Wij verkopen diverse sets in de kleur bruin. Moet je onverwachts de deur uit? Geen probleem. Onze bruine sets zijn ook trendy genoeg voor buiten. Draag een bruine set met een zwart leren jasje of denim jacket!

 

Camel is een prachtige, warme kleur bruin en mag zeker niet ontbreken in jouw kledingkast! Bruine kleding is makkelijk te combineren met neutrale kleuren en felle kleuren. Ontdek de Bruine kleding sets voor dames in onze webshop!

Bruin combineren met welke kleur?


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post