Comfortabele Kleding - Dameskleding - Stoffen

Comfortabele kleding valt soepel en is vochtabsorberend. In onze webshop verkopen wij comfortabele kleding voor alle seizoenen. Onze sets zijn comfortabel en warm in de winter. En in de zomer luchtig en comfortabel. Wij verkopen comfortabele kleding voor elk figuur en elke maat. Het belangrijkste is dat jij je comfortabel en zelfverzekerd voelt! In voorjaar en in de zomer verkopen wij loungewear sets van zachte luchtige stoffen. En in de winter wil je graag warme comfortabele kleding waarmee je ook de deur mee uit kunt!

Viscose

Viscose in een stof die veel gebruikt wordt! Viscose staat ook bekend als Rayon. Viscose is een semi natuurproduct, draagbaar en comfortabel. Viscose draag je graag in de zomer omdat het vochtabsoberend. Viscose voelt lekker aan en lijkt vaak ook op zijde. Daarom werd het vroeger ook kunstzijde genoemd.

Polyester

Polyester heeft een slechte naam en dat is helemaal nergens voor nodig! Polyester is de laatste 20 jaar heel erg verbeterd. Wist je dat ook grote merken en labels tegenwoordig polyester gebruiken? Polyester kan vocht afvoeren zonder dat het vlekken achterlaat. Ook kreukt polyester niet en blijft het lang mooi. Het is makkelijk schoon te krijgen en daardoor heb je er ook langer plezier van. Polyester valt ook soepel en is een populaire stof in de herfst en winter.

Katoen

Katoen is een ademende stof, het laat de hete lucht die van je lichaam afkomt lekker door de stof heengaan. Bovendien is katoen van lichtgewicht en voelt het zacht aan. Katoen is het meest populaire, en daardoor het meest gebruikte materiaal voor de zomer!

Linnen

Linnen is een stof die al duizenden jaren bestaat. Het is een natuurlijke stof die je koel houdt tijdens de warmere dagen. Linnen absorbeert vocht, ventileert en is antibacterieel. Doordat de stof ademt houdt linnen je frisser in de zomer en warmer in de winter.

Lyocell

Lyocell voelt comfortabel en licht maar is toch heel sterk en duurzaam. Lycocell valt soepel blijft lang mooi!. Lyocell is stug als het nat is, maar wordt zacht, comfortabel, soepel maar toch sterk als het opdroogt.. Lyocell is ideaal voor elk seizoen! het ventileert goed, dus warm in de winter en koel in de zomer.

Wij verkopen comfortabele loungewear sets en comfy kleding voor een betaalbare prijs. Wil je meer informatie weten over onze stoffen en producten? Stel gerust een vraag in de chat! Met onze setjes voor dames ben jij het hele jaar comfortabel en trendy! Shop online in onze webshop! 


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post