De Knitwear Trend – Gebreide Dames Kleding

Het is weer tijd voor warme dames kleding! Knitwear is deze winter helemaal hot! Met een gebreide set ben jij helemaal klaar voor de koude dagen. Heb jij al gebreide kleding in je kast liggen?

Gebreide Kleding Sets

De temperatuur is gedaald en in de ochtend gaat de verwarming weer aan. Ontdek de gebreide set: ideaal voor alle winter!  Zowel de trui als de broek is hierbij gemaakt van een gebreid materiaal. De gebreide kleding sets draag je tijdens het thuiswerken, een lekker avondje bank hangen of een kort bezoekje aan de supermarkt. Onze comfy sets zijn er in verschillende kleuren en modellen. Ga voor een oversized set met ruimvallende trui of ga je liever voor een aansluitende trui met v-hals en gebreide legging?

Gebreide coltrui

De dames coltrui is ook deze winter een onmisbaar item in iedere garderobe. De coltrui kan je op veel verschillende manier dragen. Draag een coltrui onder een blazer of oversized vest. Of draag een basic coltrui in een rokje. Ook kun je kiezen voor een gebreide coltrui met bijpassende legging. Deze tweedelige set is de perfecte outfit voor de komende wintermaanden

Gebreide Sweater

De gebreide sweater maakt een look comfortabel en stijlvol. Deze warme truien maken een outfit heel casual. Daarnaast zijn ze ook perfect voor een avondje bankhangen. Deze gebreide truien zijn makkelijk te combineren met een jeans, pantalon of rok. Bij de oversized sweater geldt: combineer de ruime trui met iets dat minder opvallend is en iets dat strakker is. Doe er een paar stoere sneakers onder en je kan zo de deur uit.

Gebreide kleding is weer helemaal on trend en er zijn genoeg manieren om ze te stijlen. Met deze 3 knitwear items ga je helemaal hip de winter in! Door gebreide kleding toe te voegen aan je garderobe, voldoe je helemaal aan de laatste trends. En zeg nu zelf, het wordt nu echt kouder, dus wie is er niet blij met een gebreide kleding set. En er zijn nogal wat manieren om er deze winter comfortabel en stylish bij te lopen. Dus ook jij gaat er uiteindelijk aan geloven.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post