Flared Pants - Broeken

Een flared broek staat mooi bij elk figuur! Wij verkopen een grote collectie comfy sets en loungewear kleding. Onze comfy flared broeken zijn ideaal te combineren met jouw favoriete basics en zijn super zacht en comfortabel.

Met een flared broek creëer je langere benen en wie wil dit nou niet. Ook is een flared broek geschikt voor elke gelegenheid. Een flared broek kan altijd en geeft je een instant vrouwelijke uitstraling. Ook is deze leuke flared broek leuk te dragen voor een feestje of in de winter met een oversized trui voor de koudere dagen! Flared Broeken worden ook steeds meer geaccepteerd in het straatbeeld. Het hele jaar door kun je de flared broek combineren. Door een flared broek te dragen lijken je benen langer en dat is mooi meegenomen.

Welke soorten flared pants zijn er? 

Flared Printed Pants

 

 

flared pants bruin

De grootste uitdaging is om de flared broek met print goed te stylen. Houd er rekening mee dat je broek de eye-catcher is van je outfit is en combineer hem met basics. Combineer deze flared broek met een basic wit t-shirt, witte sneakers, een bikerjack en gouden accessoires.

Flared Ribbed Pants

flared rib

Deze mooie flared broek zien we steeds vaker. De flared rib zit uiterst comfortabel en komt vaak in veel verschillende kleuren en de stof rekt goed mee. Deze broek zit heerlijk een maakt je benen mooi slank.

Flared Velvet Pants

flared velvet


De trend van dit moment is de velvet flared pants. De broek is comfortabel en zit super lekker! Velvet, fluweel, velours - verschillende namen voor dé stof die dit seizoen een grote trend is.  Velvet is razend populair en dat is niet zonder reden. De zachte stof met luxe uitstraling creëert een classy uitstaling. De flared pants bestaan al jaren, maar waren voornamelijk populair in 1970. Ook dit jaar is hij niet uit het straatbeeld te denken. Wij vertellen je hoe je deze leuke flared pants kunt combineren! Combineer de flared broek met een basic T-shirt, leer jasje en leuke laarsjes voor een stoere look. Is het koud buiten? Draag deze leuke flared pants dan met een leuke oversized sweater of coltrui. Stop de oversized trui een beetje in de voorkant van de broek om je figuur nog wel mooi uit te laten komen. 

Shop de leukste flared broeken op onze webshop.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post