Giveaway Kleding! Doe jij al mee met onze Mega Winactie?

Giveaway! Doe jij al mee met onze Mega Winactie?  Win samen met je vriendin, zus, nichtje, moeder of collega een mooie comfy set! 

Winactie! Win een Comfy Kleding Pakket! 

Lekker relaxen in een comfy set, muziekje aan, ontbijten op de bank en tussentijds een was draaien of boodschappen doen. Met onze collectie comfy sets voel jij je zelfverzekerd en comfortabel! De combinatie van 'comfortabel' en 'trendy' is niet altijd makkelijk. Onze comfy sets zijn gemaakt van zachte, comfortabele materalen. Een comfy set uit onze collectie is namelijk casual, chique, trendy en comfortabel tegelijk, maar bovendien zeer stylish! Met onze comfy loungewear collectie voel jij je uiterst comfortabel. En onze comfy sets zijn zo trendy dat je ze ook gewoon buiten de deur aan kan.

Hoe doe je mee met onze Giveaway?

Volg ons op Instagram: @comfysets_com

Reageer op onze post van 26-02-2021 laat onder de post een bericht achter met wie je deze leuke sets wilt winnen! Op 09-03-2021 maken wij de winnaressen bekend!

Wil je extra kans maken? Deel het bericht openbaar op je tijdlijn en tag je daarbij vriendinnen die het ook leuk vinden om met deze Giveaway mee te doen. 

Instagram: @comfysets_com
Post 26-02-2021

Je kunt meedoen tot en met maandag 09-03-2021!  Op 28-12-2021 maken wij de winnaressen bekend op onze Instagram Pagina.

 


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post