High Waist Legging - Sportkleding Dames

MUSTHAVE! Zoek jij de perfecte sport outfit? De high waist legging heeft een corrigerend effect en staat mooi bij elk figuur. Hierdoor creëer jij een platte buik een mooie ronde billen. Deze tweedelige sport outfit bestaat uit een sport bh en high waist legging met rib detail. Je wilt een fijne legging die je figuur goed laat uitkomen, die lekker zit en die er leuk uit ziet. Maar het belangrijkste: eentje die niet doorschijnt als je een squat of deadlift doet.

high waist sport legging dames

Dit setje schijnt niet door en is ook squat proof. De legging met hoge taille is comfortabel en trendy en zakt niet af, dus je kunt volop buigen, squatten en springen. Wat wil je nog meer? Ben jij regelmatig in de sportschool te vinden? Of ben jij meer een buitensporter? Waar jij jezelf ook in het zweet werkt, de juiste sport kleding maakt het verschil. Onderzoek heeft uitgewezen dat wij onze outfits linken aan bepaalde emoties en gedrag. Onze collectie dames sport sets geven je een goed gevoel en iets waar je in gezien wilt worden! Die zelfverzekerdheid leidt vervolgens tot een betere prestaties.

Padded Sports Bra
High Waist Legging
Squat Proof
Schijnt niet door
Corrigerend Effect
Seamless

high waist legging dames set

De juiste sportkleding is enorm belangrijk voor je, nietwaar? Je wilt je lekker voelen tijdens het sporten. Sporten wordt een stuk leuker met een comfortabele outfit. De legging met hoge taille zijn gemaakt van niet-doorschijnend materiaal. Ook is deze high waist legging squat proof. In deze tweedelige sport set met high waist legging kun jij zorgeloos bewegen en stretchen. Sporten is voor veel vrouwen een belangrijk onderdeel van hun dagelijkse of wekelijkse routine. Met deze tweedelige sport set ben jij helemaal klaar voor je workout! Want wij vrouwen, presteren toch echt beter als wij er goed uit zien. Met onze collectie sport sets voel jij je optimaal op je gemak! Of je nu aan fitness, yoga, zumba, hardlopen of crossfit doet: met dit setje voer je elke workout perfect uit. Het maakt niet uit wat voor sport je doet, een goede workout vraagt ook om goed zittende kleding. Je shopt dit leuke setje exclusief in onze webshop. We hebben dames sporttops in leuke kleuren en bijpassende sport leggings. En goed nieuws! Binnenkort krijgen wij ook een sport collectie voor grote maten! Ontdek onze nieuwe collectie dames sportkleding. Betaal achteraf met Klarna! 

High Waist Legging - Sportkleding Dames 


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post