Huispak Set – Sweater Legging

Een comfortabel huispak is onmisbaar in jouw kledingkast! Of het nu bedoeld is voor een lekkere lazy sunday of voor het thuiswerken, huispakken komen elk seizoen goed van pas! Een huispak is heerlijk voor als je de hele dag thuis comfortabel wilt werken maar er ook trendy uit wilt zien. Comfort en stijl gingen nog nooit zó goed samen met onze collectie comfy sets.

Nu voor veel mensen thuiswerken dagelijkse kost is geworden, ligt verslonzing op de loer. Waarom zou je je nog opdoffen als niemand je kan zien? Momenteel loopt alles anders dan anders. Heel veel mensen werken vanuit huis en moeten dit combineren met de zorg voor de kinderen die niet naar school kunnen. Alhoewel je gewoon in je werkoutfit aan tafel kunt zitten is comfy loungewear de perfecte keuze als je thuis moet werken. De kleren die we dragen brengen ons in een mentaliteit die past bij die outfit. Draag je zowel tijdens het werk als in je vrije tijd een pyjama, is het voor jouw brein moeilijk om te schakelen van ‘relaxstand’ naar ‘werkstand’. Zo ben je minder productief dan je had kunnen zijn.

Tweedelige Loungewear Set – Sweater Legging

In deze loungewear set wil jij jouw lazy sunday maar al te graag doorbrengen! Een heerlijk tweedelig huispak! De set bestaat uit een sweater en een legging. Of je nou gaat bank-hangen, even een wandeling gaat maken, in deze matching set voel jij je optimaal op je gemak. Het pak valt ook mooi bij vrouwen die een buikje willen verhullen. Deze leuke comfy set is perfect voor het najaar en heerlijk te dragen als je lekker een dagje thuis wilt blijven. Moet je onverwachts alsnog de deur uit? Geen probleem! Met deze leuke set ben je ook trendy genoeg voor buiten. Draag deze comfy set met leren laarsjes en een leren jas. Je kunt de items ook apart van elkaar dragen. Zo kun je alle kanten op met deze leuke comfy set. De pasvorm is perfect en de stof rekt goed mee. Wij verkopen deze setjes in 2 maten: S/M & M/L. Materiaal: Materiaal: 50% Viscose 25% Modal 25%

Met onze collectie loungewear voel jij je zelfverzekerd en comfortabel! De mooiste dames tweedelige sets koop je in onze webshop! In ons assortiment vind je uiteenlopende collecties van matching sets, comfy pakken en loungewear kleding! Zo worden relax momenten nóg fijner.  

Comfy Huispak - Sweater - Legging 

Huispakken Voor Dames


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post