Huispak Vrouw

Een huispak is onmisbaar in de kledingkast van een vrouw. Een huispak heeft al lang niet meer het imago dat het eerst had.  Vroeger droegen vrouwen huispakken alleen thuis of in de avond. In deze periode waren huispakken heel comfortabel maar niet geschikt voor buiten. Maar dat kan anders! 

Het huispak is voor het eerst echt populair geworden toen Roy Donders een huispakken lijn begon. Dit was het begin van een nieuwe trend. Onze collectie huispakken zijn zo trendy dat je dit ook makkelijk buiten de deur kan dragen. Zelfvertrouwen uitstralen begint met de juiste outfit. Ons doel is om jou als vrouw zelfverzekerd en met een lach naar buiten te laten gaan. Een huispak uit onze collectie draag je niet alleen binnen. Combineer een huispak met sneakers en je hebt de perfecte outfit voor een wandeling of om boodschappen te doen.

Trendy Outfit

Een huispak uit onze collectie staat iedereen of je nu lang bent, of kort, een maatje meer hebt of juist heel dun bent. Onze sets laten je figuur beter uitkomen door de pluspunten te benadrukken en de minder mooie delen te verhullen. Hoe gezond je ook leeft en hoe slank je ook bent, veel vrouwen hebben tóch een buikje. Wil jij je met je outfit je buikje verbergen? Wij verkopen genoeg huispakken voor vrouwen met een maatje meer die je optisch slanker laten lijken. We zijn ook al druk bezig met een nieuwe plus-size collectie voor vrouwen met een grotere maat.

Welke huispak camoufleert het best een buik(je)?

huispak grotere maat
Een prachtig vrouwelijk silhouet is niet voor elke vrouw weggelegd. Elk figuur is anders en bij iedereen staat iets anders mooi. Door pluspunten te benadrukken haal jij het optimale uit je figuur. Met onze loungewear sets voel jij comfortabel en optimaal op je gemak. Het dames huispak bestaat uit een losvallende sweater en legging. Doordat de lange sweater mooi los valt zal je ook slanker lijken en een slanker silhouet creëren. Het dragen van de juiste kleding helpt je jouw pluspunten te benadrukken en je minpunten te camoufleren. We hebben al veel vaste klanten met een maatje meer. Veel vrouwen bestellen dit setje ook in extra kleuren na de eerste aankoop. De grote maat staat ook mooi bij maat 44/46. Door de populariteit van dit setje zijn we ook druk bezig met nog meer grote maten. Naar verwachting zullen we deze sets eind dit jaar aanbieden tot maat 52. Of je nu maat 34 hebt of maat 44… Zoek jij een comfortabele outfit die jouw pluspunten benadrukt? Dan zal je in onze webshop zeker slagen!

Shop de mooiste sets en huispakken voor vrouwen in onze webshop!


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post