Kerst vieren tijdens Corona?

Harde lockdown tot en met 19 januari 2021? Tot die tijd zal een strenge lockdown gelden, maar een avondklok blijft naar verwachting uit. Hoe kunnen we toch kerst vieren tijdens deze coronatijd? Het vieren van kerst gaat er heel anders uitzien. Maar het kan bést gezellig worden. Blijf thuis en geniet alsnog van een mooie kerst in jouw favoriete comfy set. Kerst zal door corona helaas heel anders zijn dan normaal. Gezellig samen tafelen met familie en vrienden is opeens niet meer zo vanzelfsprekend. Gelukkig zijn er heel veel opties om kerst ook tijdens corona onvergetelijk te maken!  Maar hoe vier je kerst tijdens een lockdown? Een paar tips om je op weg te helpen.

Kerst vieren tijdens een lockdown?

kerst vieren thuis

Kook samen met de familie

Om toch het gevoel van samen zijn te krijgen, kun je via video bellen ook gezellig samen koken. Dus kies wat leuke recepten uit en zet je tablet in de keuken. Maak allemaal dezelfde gerechten en geniet van elkaars gezelschap.

Gezellig samen eten

Nodig de hele familie uit voor een Zoom-meeting en eet gezellig samen. Het is natuurlijk wel leuker als jullie ook al samen gekookt hebben. Zet je tablet op tafel en eet alsnog gezellig samen.

Digitale kerst met vriendinnen vieren.

Ook met je vriendinnen kun je via zoom online koken en samen eten. Maar je kunt natuurlijk ook wat lekkers bestellen bij jullie favoriete restaurant. Zet je Tablet op tafel of in de woonkamer. Organiseer een spelletjes avond of kijk samen tegelijk een leuke film! Draag je favoriete comfy set en geniet alsnog van een gezellige meiden avond!

Online Cadeautjes Uitpakken 

Doen jullie altijd aan cadeautjes met kerst? Dat kan nu ook! Door online lootjes te trekken en vervolgens op kerstavond een online uitpakparty te organiseren, kun je toch ouderwets kerst vieren in coronatijd. Zoek je nog een leuk cadeau voor de kerst? Comfortabele kleding draagt bij aan het gevoel van ontspanning en is tijdens deze periode van quarantaine populairder dan ooit. Comfy items geschikt voor je zoomcalls, voor je dagelijkse beweging en voor relaxen. Je vrienden en familie betekenen alles voor je, dus het is niet meer dan normaal dat je echt een cadeautje wilt vinden waar ze heel blij mee zullen zijn. Wil je jouw vrouw, vriendin, nicht, collega of beste vriendin echt blij maken? Geef een leuke comfy set cadeau met kerst en maak indruk! Shop de mooiste loungewear sets in onze webshop! 


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post