Lockdown? Winkels dicht? Shop online!

Het coronavirus houdt ons al lange tijd in zijn greep. December is een van de belangrijkste maanden voor winkels en restaurants. Behalve de verwachte sluiting van niet-essentiële winkels wordt ook gesproken over sluiting van sportscholen, zwembaden bioscopen, bibliotheken, pretparken, dierentuinen en musea. Het gaat niet goed met het coronavirus in Nederland. Deze nieuwe maatregelen zijn verschrikkelijk voor winkels en restaurants en helemaal in deze maand. 

Thuiswerken? 

Hoe je er ook bij loopt in tijden van corona: het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt! Iedereen zit (bijna) de hele dag binnen door het Corona virus. De een werkt thuis, moet studeren, en sommige mensen kunnen niet eens werken of studeren thuis. Wat we ook doen thuis, is dat wel zo fijn om in kleding te doen die lekker zit.  Meer mensen hebben last van een lage productiviteit, concentratie en motivatie. Het lijkt erop dat we met zijn allen een beetje uitzichtloos zijn. Toch zijn er genoeg manieren om gemotiveerd te blijven, ook wanneer we opnieuw in lockdown zitten. Wist je dat wat je draagt psychologische impact heeft op je productiviteit? In een pyjama voel je je vaak zó relaxed dat je minder productief wordt. Nu kan je in een pyjama uitstekend thuiswerken. Velen die van huis uit werken, zullen dit beamen. Toch is dit niet slim. Onbewust pas je namelijk je gedrag aan aan je outfit. Wist je dat de kleding die je tijdens het thuiswerken draagt, effect heeft op je productiviteit en je creativiteit? Het zorgt ervoor dat je meer gefocust bent. Onderzoek wijst uit dat de proefpersonen die zich netjes hadden aangekleed tijdens het thuiswerken, zich daardoor ook zelfverzekerder voelden. Met onze collectie loungewear heb je het gevoel dat je een pyjama draagt en toch zal je productiever werken en meer ondernemen. 

winkels dicht shop online

Quarantine Outfit

Als je denkt dat comfortabele loungewear alleen voor binnen op de bank is, dan heb je het goed mis. Kies je voor comfort en kwaliteit dan is de Comfy Set precies waar je naar zoekt! Onze Comfy Set bestaat uit een sweater top en bijpassende pants. Beide gemaakt van een zeer fijne zachte stof. Een lazy sunday is niet compleet zonder comfortabele set. En kun je je iets lekkerders bedenken dan je na een lange werkdag te hijsen in een zachte loungebroek? In ons assortiment vind je uiteenlopende collecties van matching sets, comfy pakken en loungewear kleding!  Zo worden relax momenten nóg fijner. Onze loungewear collectie is zó on trend dat je het ook prima buiten de deur kunt dragen. Comfy items geschikt voor je zoomcalls, voor je dagelijkse beweging en voor relaxen. Bestaat jouw vrije tijd outfit' voornamelijk uit een trainingsbroek en foute trui of pyama? Er is niks lekkerder dan comfortabele kleding maar met onze leuke collectie comfy sets zie je er nog trendy uit! Zo kun je deze leuke loungewear pakken ook buiten de deur dragen! Onze heerlijke comfy sets kun je toch niet laten liggen? Deze leuke tweedelige sets zitten heerlijk en zijn perfect voor jouw comfy day!

kleding set dames

Online Kerst Cadeau Kopen!

Zoek je een cadeau voor de kerst? Met de nieuwe regels en de verwachte sluiting van winkels is online shoppen razend populair! Zoek je nog een leuk cadeau voor een verjaardag of voor de feestdagen? Wat geef je aan je zus, vriendin, schoonmoeder of nichtje?? Onze trendy huispakken zijn erg leuk om cadeau te geven! Maak indruk en geef een mooie comfy set cadeau! Houdt je vriendin jij van een heerlijk avondje bankhangen en draagt ze graag comfy kleding? Bestaat haar vrije tijd outfit' voornamelijk uit een trainingsbroek en foute trui of pyama? Er is niks lekkerder dan comfortabele kleding maar met onze leuke collectie comfy sets zie ze er ook nog trendy uit! Zo kun je onze leuke loungewear pakken ook buiten de deur dragen! Shop de mooiste comfy sets in onze webshop! Betaal achteraf!


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post