Plus Size Loungewear - Grote Maten Dameskleding

Ben je op zoek naar plus size loungewear voor dames? Wat is er nu fijner dan thuiskomen en snel gemakkelijke kleding aantrekken? Dit begint natuurlijk bij comfortabele loungewear. Wij verkopen een groot aanbod aan loungewear kleding voor vrouwen met een maatje meer. Wij verkopen verschillende comfy sets en loungewear kleding. Maar welke sets passen ook mooi bij een grotere maat? Omdat we veel vragen kregen leggen we hier uit welke set het mooiste past bij jouw figuur! 

Comfy V-Neck Set
De Set bestaat uit een V-hals trui en een legging gemaakt van dezelfde rib kwaliteit. Je kunt de items ook apart van elkaar dragen. De set is verkrijgbaar in 3 maten. Deze set staat mooi bij maat 34 tot 44.

Comfy Rib Set
Deze Set is verkrijgbaar in 3 maten. Deze set valt ook mooi ruim en is dus ook perfect voor vrouwen die een buikje willen verhullen. Deze leuke set is heerlijk te dragen als je lekker een dagje thuis wilt blijven. Moet je onverwachts alsnog de deur uit? Geen probleem! Met deze leuke set ben je ook trendy genoeg voor buiten. 

Loungewear Set
Deze prachtige set zit heerlijk trek je nooit meer uit. Deze set is wat dunner en draag je dus het hele jaar. Als je kleding draagt dat uit één kleur is samengesteld, krijg je meer lengte. Ook valt de sweater mooi ruim en is een buikje niet te zien. Ook kun je deze leuke set een beetje off shoulder dragen. Je kunt de items ook apart van elkaar dragen.

Curvy Collection
Zoek jij huispakken of basic tops in een grotere maat? De curvy collection bestaat uit trendy plus-size tops en comfy loungewear voor vrouwen met een grote maat. 

De mooiste dames plus size loungewear koop je in onze webshop. ons assortiment vind je uiteenlopende collecties van matching sets, comfy huispakken en loungewear kleding! Zo worden relax momenten nóg fijner. Betaal achteraf met Klarna!


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post