Quarantine Outfit Inspiratie - Loungewear

Hoe je er ook bij loopt in tijden van corona: het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt! Iedereen zit (bijna) de hele dag binnen door het Corona virus. De een werkt thuis, moet studeren, en sommige mensen kunnen niet eens werken of studeren thuis. Wat we ook doen thuis, is dat wel zo fijn om in kleding te doen die lekker zit.

Draag jij ook de hele dag je pyjama of joggingsbroek en wil je er liever net even wat stijlvoller bij zitten? In onze comfortabele loungewear kun je stijlvol chillen. Sinds thuiswerken de nieuwe norm is weten we maar al te goed hoe verleidelijk het is om de hele dag door te brengen in je huispak. Grote kans dat ook jij je normale garderobe hebt ingeruild voor comfortabele joggingsbroeken en te grote sweaters. Als je toch niet naar buiten mag, waarom zou je je dan uitdossen?

Onze collectie loungewear is comfy en trendy! Zo zit je er niet de hele dag bij alsof je net uit bed gerold bent! Er waren momenten dat je het meestal alleen ’s avonds of op een luie zondag aantrok maar nu leef je er in!  Oftewel heerlijke, zachte, comfy kleding om lekker in huis te dragen en in te werken. Nog beter: om ook in te bewegen! Deze kleding draagt bij aan het gevoel van ontspanning en is tijdens deze periode van quarantaine populairder dan ooit. Comfy items geschikt voor je zoomcalls, voor je dagelijkse beweging en voor relaxen. Bestaat jouw vrije tijd outfit' voornamelijk uit een trainingsbroek en foute trui of pyama? Er is niks lekkerder dan comfortabele kleding maar met onze leuke collectie comfy sets zie je er nog trendy uit! Zo kun je deze leuke loungewear pakken ook buiten de deur dragen!  

Als je denkt dat comfortabele loungewear alleen voor binnen op de bank is, dan heb je het goed mis. Kies je voor comfort en kwaliteit dan is de Comfy Set precies waar je naar zoekt! Onze Comfy Set bestaat uit een sweater top en bijpassende pants. Beide gemaakt van een zeer fijne zachte stof. Een lazy sunday is niet compleet zonder comfortabele set. En kun je je iets lekkerders bedenken dan je na een lange werkdag te hijsen in een zachte loungebroek? In ons assortiment vind je uiteenlopende collecties van matching sets, comfy pakken en loungewear kleding!  Zo worden relax momenten nóg fijner. Onze loungewear collectie is zó on trend dat je het ook prima buiten de deur kunt dragen.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post