Thuiswerken in stijl! Dresscode: Comfy & Trendy

Thuiswerken doe je natuurlijk het liefst in comfortabele kleding! Met onze collectie comfy sets ben je ook trendy genoeg voor buiten. 

thuiswerken dresscode

Productief thuiswerken?

Het is misschien wel verleidelijk om elke dag in je pyjama te werken, maar je kan je hierdoor de hele dag traag of lui voelen. Door flexibele werkuren, Netflix pauzes, een latere wekker en werken in pyjama kan thuiswerken een echte uitdaging zijn voor de productiviteit. De kleren die we dragen brengen ons in een mentaliteit die past bij die outfit. Draag je zowel tijdens het werk als in je vrije tijd een pyjama, is het voor jouw brein moeilijk om te schakelen van ‘relaxstand’ naar ‘werkstand’. Zo ben je minder productief dan je had kunnen zijn.

De hele dag in pyjama werken?

Eenmaal uit bed hoef je je voor niemand aan te kleden. Waarom zou je make up opdoen? Dus jij wilt lekker in een pyjama of joggingbroek thuiswerken? Lekker ongegeneerd werken in je meest comfortabele kleding, hoe heerlijk! Of je nu vrij bent of thuis werkt, je wil het liefst comfortabele kleding dragen. Geen reistijd, uitslapen en vanuit bed werken. Begin vorig jaar was dat thuiswerken zo gek nog niet, maar inmiddels is dat wel anders. En waarmee kan dat nou beter als in een comfy huispak?  Ondanks dat het heel verleidelijk om in je huiskloffie achter je laptop te kruipen, is dit verre van een goed plan. Onderzoek heeft uitgewezen dat wij onze outfits linken aan bepaalde emoties en gedrag. Onderzoekers aan de Northwestern University in Illinois ontdekte dat mensen die zich netjes aankleden zichzelf verzorgder voelen en daardoor ook zelfverzekerder zijn. Die zelfverzekerdheid leidt vervolgens tot een betere productiviteit en dat kunnen we in tijden van thuisisolatie allemaal wel gebruiken. Met een comfy set uit onze collectie loungewear voel jij uiterst comfortabel en zal je ook meer productief zijn tijdens het thuiswerken.


Comfortabele Thuiswerken 

Thuiswerken wint aan populariteit en ook het aantal zzp’ers dat vanuit hun woning werkt groeit. Werken vanuit de luie stoel klinkt voor velen als muziek in de oren. Lekker hangen in je huispak, muziekje aan, ontbijten op de bank en tussentijds een was draaien of boodschappen doen. Onze collectie comfy sets geven je een goed gevoel en iets waar je in gezien wilt worden! De combinatie van 'comfortabel' en 'stijlvol' is niet altijd makkelijk. Onze loungewear collectie is gemaakt van zachte, comfortabele materalen. Een comfy set uit onze loungewear collectie is namelijk casual, chique, sportief en comfortabel tegelijk, maar bovendien zeer stylish!  

Shop de mooiste Comfy Sets in onze webshop! Betaal achteraf met Klarna!

Thuiswerken - Welk type ben jij? 


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post