Thuiswerken? Waarom je ook thuis een mooie outfit moet dragen!

Wist je dat wat je draagt psychologische impact heeft op je productiviteit? In een pyjama voel je je vaak zó relaxed dat je minder productief wordt. Nu kan je in een pyjama uitstekend thuiswerken. Velen die van huis uit werken, zullen dit beamen. Toch is dit niet slim. Onbewust pas je namelijk je gedrag aan aan je outfit. Wist je dat de kleding die je tijdens het thuiswerken draagt, effect heeft op je productiviteit en je creativiteit? Het zorgt ervoor dat je meer gefocust bent. Onderzoek wijst uit dat de proefpersonen die zich netjes hadden aangekleed tijdens het thuiswerken, zich daardoor ook zelfverzekerder voelden. Met onze collectie loungewear heb je het gevoel dat je een pyjama draagt en toch zal je productiever werken en meer ondernemen. Die zelfverzekerdheid leidt vervolgens tot een betere productiviteit en dat kunnen we in tijden van thuisisolatie allemaal wel gebruiken.

Veel mensen zullen de komende tijd thuis vertoeven. Er wordt landelijk geadviseerd om zo veel mogelijk thuis te blijven en vanuit huis te werken. Daarnaast zijn ook de scholen gesloten. Kortom: genoeg redenen om thuis languit op de bank de hele avond netflix te kijken. Maar dat doe natuurlijk het liefst in comfortabele kleding!  Thuis chillen is veel leuker in een comfy outfit. Want met onze collectie comfy sets ben je ook trendy genoeg voor buiten. De kleren die we dragen brengen ons in een mentaliteit die past bij die outfit. Draag je zowel tijdens het werk als in je vrije tijd een pyjama, is het voor jouw brein moeilijk om te schakelen van ‘relaxstand’ naar ‘werkstand’. Zo ben je minder productief dan je had kunnen zijn

In deze tijd werken veel mensen thuis en een van de grote voordelen van onze collectie comfy sets is dat je je niet druk hoeft te maken om wat je die dag aantrekt. Met een trendy comfy set ben jij trendy en comfortabel. Zo kun je heerlijk relaxen… Moet je toch onverwachts de deur uit? Dat is geen probleem. Met onze collectie loungewear voel jij je zelfverzekerd en comfortabel! 


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post