Winactie! Tien dagen lang een fashion giveaway!

Fashion Winactie Kleding Winnen

Wij hebben een geweldige winactie op Instagram! Je kunt namelijk 10 dagen lang kleding winnen. Wil je trendy kleding winnen? Doe mee met een Fashion winactie op Instagram en maak 10 dagen lang kans op een leuke prijs. 

Hoe doe je mee?

  • Like het bericht van de winactie
  • Volg @comfysets_com
  • Tag je vriendinnen

Instagram Winactie

Onze Instagram winactie loopt vanaf 23 juni t/m 2 juli.. Welke items kun je winnen? Wij geven meerdere comfy sets op Instagram weg. Daarnaast kun je ook een leuke oranje wk outfit winnen. Dan moet je natuurlijk wel de juiste score voorspellen! Of wil je kans maken op een oversized hoodie of tie dye set? Hou ons Instagram in de gaten en doe mee! En misschien win jij een leuke outfit! Elke dag geven wij 1 item weg!  Je maakt dus heel veel kans om een leuke prijs te winnen. Naast deze gave winactie kun je natuurlijk ook een leuke set shoppen in onze webshop.

Comfy Dames Kleding

Op zoek naar comfortabele kleding? Comfysets biedt een ruim online assortiment comfortabele kleding voor dames. Met een tweedelige set hoef je eigenlijk niet lang na te denken over wat je gaat dragen. Onze trendy dames sets gaan verder dan de standaard huispakken. Werk jij thuis en draag jij graag comfortabele kleding? Dan hoef je er niet bij te lopen alsof je net uit bed gerold bent. Wist je dat de kleding die je draagt ook invloed heeft op je productiviteit en zelfvertrouwen? Onze tweedelige sets zijn niet alleen heel fijn om te dragen maar ook fashionable genoeg voor buiten. Daarom mag een comfy set niet in je garderobe ontbreken. Wij verkopen comfortabele sets voor elk seizoen. Neem snel een kijkje in de webshop! 


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post